Solsken!

Publicerat: 2011-02-28 | 15:17:42 i Allmänt
Alltså, så himla underbart med solsken och takdropp! Jag blir alldeles lycklig i själen! Skrev ju tidigare idag att jag skulle visa bilder på hur jag bor och här kommer den första :)







Så här ser det alltså ut inne på min toalett! Jag blev helt lyrisk första gången jag gick in där. Det är så otroligt snyggt gjort och ger en känsla av spa tycker jag :)

Nytt Nytt Nytt!!

Publicerat: 2011-02-28 | 11:24:08 i Allmänt
Välkommen till min nya blogg! Den heter i och för sig samma som tidigare, men jag kände att om jag ska fortsätta blogga behövde jag få börja om lite! Jag har dessutom hittat min kamera (visste egentligen var den var men var lite för lat för att leta) så nu kommer jag lägga upp lite bilder också :) Jag tycker själv att det är roligare att läsa bloggar som har bilder!

Denna helg har jag varit borta på jobb och det var intressant, men otroligt skönt att komma hem igen! Mamma hade bott i min lägenhet under helgen. Jag blev glatt överraskad när jag kom hem till ett otroligt städat kök och en bukett vackra röda tulpaner på bordet! Jag älskar blommor och det ger en helt annan känsla i hemmet om man har en bukett bmmor på bordet, tycker jag! Det är ju Maria-dagen idag så både mamma och jag har namnsdag. I vår familj firar vi namnsdagar (man ska tillvara på allt som går att fira så blir livet ännu roligare). :)  När jag bodde hemma gav vi varandra frukost på sängen och man blev uppsjungen med en enkel tulipan på sin namnsdag. Vi kunde bara början på den låten så den blev alltid lika spännande!

Till min förtjusning hade mamma även köpt en liten present till mig som jag öppnade imorse :) Det var nagellack och nageldekor så nu ska jag börja engagera mig ordentligt i mina naglar igen   


Som sagt, det kommer dyka upp fler bilder på denna blogg. Jag ska försöka att alltid ha med mig kameran. 
Jag ska även ta massa bilder här hemma så ni får se hur jag bor. Jag är lyckligt lottad och hade otrolig tur när jag fick tag i denna lägenhet! Jag älskar dessutom heminredning och att inreda på mitt sätt. Blev kallad för "En sann estet" igår när jag hade besök och det har jag aldrig fått höra tidigare, men det kändes bra! :)






Välkommen till min nya blogg!

Publicerat: 2011-02-23 | 15:17:41 i Allmänt


RSS 2.0