Hurtig start på dagen! :)

Publicerat: 2012-06-26 | 10:37:12 i Allmänt
Skulle starta dagen med en relativt lugn cykeltur runt sjösjön i Häggdånger. Mamma hade dock hunnit iväg före jag tagit mig upp ur sängen så jag satte mig direkt på cykeln och gasade iväg! Tack och lov hann jag om henne vid den första mördaruppförsbacken där benen bara skriker av mjölksyra.
Jag har alltså cyklat en mil så här på morgonkvisten och känner mig nöjd (lite måste man få skryta) :P! Lyxar till det med en jordgubbssmoothie till frukost :)

Utkast: Jun. 25, 2012

Publicerat: 2012-06-25 | 16:44:57 i Allmänt

Midsommar! :)

Publicerat: 2012-06-25 | 16:42:03 i
Här kommer en liten sammanfattnig i bilder av vad som gjorts under den senaste tiden :)
Några dagar innan Midsommar bakade vi tunnbröd tillsammans med Klas farmor!
 
Jag kavlade :)
 
Klas skötte i vanlig ordning gräddningen :)
 
 
LYX! :)
 
Sedan blev det midsommarafton! :)
 
 
Karlarna gjorde en midsommarstång!
 
 
Tyson laddar inför sitt uppträdande! Han skulle nämligen gå agility med mig inför publik senare samma kväll. Dock inte tränat något alls innan så jag var lite orolig över hur det hela skulle gå och det var inte många som trodde att jag skulle få denna katt till något sådant!
 
 
Här har ni banan :) Ville inte göra den så överdrivet lång ifall det skulle visa sig att han vägrade redan vid första hindret som var slalom :)
 
 
En nöjd Tyson efter sitt uppträdande som blev succé!!! Han gjorde hela banan felfritt och i ganska raskt tempo då jag lockade honom med kött och hade låtit honom gå på diet hela dagen.
 
 
Vovven och Nissan ville också prova banan och även de klarade det galant! Nissan började dock gosa med sista hindret så det rasade, men annars gick allt hur bra somhelst! De som inte alltid annars kommer jättebra överens satt sedan och berömde varandra och utvärderade sina prestationer. Jag kände mig stolt och allt gick ju över förväntan ;)

Lite motion

Publicerat: 2012-06-13 | 21:30:10 i Allmänt
Min träningsvärk är inte nådig idag! Kan ju knappt sätta mig ner! Större delen av dagen har spenderats vid orgel och piano, men efter jobbet kom jag på att jag skulle åka till Häggdånger, gräsänkling som jag är ikväll...
Drog med mig mamma och bror på långpromenad till havet, vilket jag ångrade efter ett tag då min träningsvärk blev ännu värre under själva promenaden. Fick ett adrenalinpåslag när jag såg den första ormen för sommaren! HUVVA! Äckliga varelser!!!!



Inga äckliga ormar på denna bild, men fina sommarblommor :)



Framme :) Jag vill alltid ha nära till havet! Det är så underbart att sitta på en klippa och bara titta på allt vatten. Harmoni! :)



Son & Mor

Nu när vi är hemma igen har jag hunnit med att baka en kladdkaka med hjälp av Zacke, så nu är det lite lyxfika efter en långpromenad. Man får ju inte förbränna för mycket :P Efter gårdagens joggingtur åt jag tårta. hahaha :)


............

Publicerat: 2012-06-13 | 07:45:19 i Allmänt
Jag var t.o.m. ute och joggade igår bara för att bli helt slut och få sova mycket inatt! Vi la oss extra tidigt och i vanlig ordning somnade jag sist.
Vaknade kl 06.00 av att jag hade solen rakt i ansiktet och kollar på min sambo som ligger i den solfria zonen i sängen. Vi måste verkligen fixa en persienn till balkongdörren för det är där solen smyger sig in och skiner rakt på mig! Jag älskar ju solen egentligen men dessa mornar gör den mig lite arg.

Idag ska jag öva större delen av dagen inför helgens jobb. Hoppas hjärnan piggnar till så den samarbetar med mig!

Lär få världens träningvärk dessutom känner jag nu!

Före och efterbilder på balkongen

Publicerat: 2012-06-12 | 19:07:58 i Allmänt
Under min lilla bloggpaus hade jag en dag då jag behövde lugna nerverna lite inför Svensktoppen nästa finalen och till min lycka/bedrövelse dök det upp ett projekt som sysselsatte mig en hel dag nästan! Det var vackert väder och jag gav mig ut på vår soptipp till balkong och råkade titta över till grannen som visade sig ha en balkong a la heminredningstidning så jag höll på att skämmas ögonen ur mig när jag verkligen såg hur HEMSK vår balkong såg ut!



Lite fusk på denna bild är dock att jag hade sopat bort det tjocka lagret med granbarr från vår julgran som legat där fram till sista april. Det såg betydigt värre ut!



Här snackar vi kaos på riktigt och fulare (ja jag vet inte vad det är men den ingick i lägenheten) grej får man ju leta efter!

Jag gav mig iväg till Ica Maxi och hittade ett caféset där som jag fick hjälp att få fram från lagret av en väldigt snäll kvinna som sedan frågade mig om jag hade allt annat som behövs (t.ex matta och kuddar m.m) och det hade jag ju inte. Såååååååååååå vi tog en runda och helt plötsligt hade jag ett lass med grejer (tur att min sambo jobbade!)

Glad i hågen åkte jag hem och började fixa :) Svettigt värre att få in och ur allt ur bilen, men ja en bra kvinna reder sig själv :)



Nu börjar det likna något!! :)



Fula grejen gömdes bakom en vaxduk :) Känner mig mycket nöjd med denna idé :)



Det blev även några blomlådor, men jag vill ha ännu mera blommor och grönt och det fick jag igår på min födelsedag, men de finns inte med på denna bild. Får bli någon annan dag! Känner mig mycket nöjd, men jag ska nog köpa en till trämatta (den som syns lite på bilden) och ha en sådan även under den rosa :)
Himla trist dock att vi inte har kvällssol, men kl 04.00 på morgonen och till kl 11 är det perfekt att sitta där ;)





Hur gör man?!

Publicerat: 2012-06-12 | 07:58:39 i Allmänt
Nä nu börjar jag få nog!

Jag minns inte när jag sov mer än 6 timmar senast. Visst man ska väl klara sig på att sova 6 timmar, men jag klarar det uppenbarligen inte! Jag måste iaf få en natt då jag får sova ut i åtminstone 8 timmar.
Jag är så sjukt trött under dagarna nu och extremt känslosam/lättirriterad så jag vet inte vart jag ska ta vägen. HATAR att vara så här! När jag väl har vaknat är det omöjligt att somna om. Upptäcker ju dessutom själv till mig förfäran hur jag kan sitta och jäspa när jag umgås med folk och jag orkar knappt engagera mig och fixa saker längre. Jag hade kunnat styrt upp ännu större födelsedagsfirande igår, men orken och energin till den var som bortblåst, så jag bjöd endast hit de närmaste....... och idag har jag lite dåligt samvete för det........

Vad ska jag ta mig till? Tips mottages så gärna för det här går inte!

Idag måste jag dessutom öva en massa och ni kan ju gissa hur bra det går när man är som en zombi?

Födelsedagen!

Publicerat: 2012-06-11 | 22:32:58 i Allmänt
Jag har haft en väldigt fin dag!
Blev som sagt ingen frukost på säng, men en väldigt lyxig brunch med omelett och gravad lax :)
Efter det gav jag mig själv en fin födelsedagspresent = en kortisonspruta mot min gräspolleb allergi. Hade ingen aning om att den skulle huggas in i kroppen på ett mindre behagligt ställe (trodde man tog dem i armen, men icke) och att det skulle göra så ont några timmar senare, men nu vet jag ju det till nästa gång! Bara att hoppas att det blir en sommar utan allergi efter denna upplevelse! :)

Min älskling har varit igång hela dagen med städning och bakning! På riktigt bakade han en egen tårtbotten. Han köpte även en tårtbotten ifall det hela skulle gå åt skogen, men det blev sååååå bra! Dessutom har jag fått lyssna till operasång medan han torkade golven, lyx! :)



Här är den "ekologiska tårtan" med egengjord tårtbotten! Lite syrlig och väldigt god! :)



Här är den "kemiska tårtan" med köpt tårtbotten, men en väldig typisk Sanna tårta, tycker då jag! Så lila och rosa och dessutom glittrig (även om det inte syns på bilden) och fin. Jättegod!

Jag har fått massa fina presenter också. Vi ska ut och rida på islandshästar i sommar :) Fick dessutom ett jättefint förkläde så jag kan leka Leila bakar. världens coolaste flugsmälla, en jättefin plåtask med massa knappar på så jag ska få ordning på mina sygrejer, presentkort, liljekonvaljer, gott och blandat korg och en bröllopstidning med mera :)

Apropå bröllopstidning så ska jag sätta mig i soffan och läsa den nu i väntan på att trista fotbollen på TV ska sluta!

Härlig dag!! :)

 

Istället för frukost på säng!

Publicerat: 2012-06-11 | 09:23:38 i Allmänt
Min fästman är något av det tröttaste som finns på morgonen så jag har ju insett att jag aldrig någonsin kommer få frukost på säng av honom, inte ens när jag fyller år! Jo kanske om jag skulle sova till kl 14.00, men det är störtomöjligt!

MEN han kom på någonting som kändes ännu lyxigare än frukost på säng :)


Allt detta goda fixade han till kvällsfika igårkväll som en grej inför min födelsedag och istället för frukost på sängen :) Han är smart han! Hur gott och lyxigt somhelst plus att vi hyrde film! :)

Men ja, jag fyller alltså år idag. 27 år..... ojoj..... 3 år kvar till 30....... Hjälp!
Trist att det är så grått ute! När jag var liten var det alltid sol på min födelsedag och vi kunde vara ute och grilla och leka massa lekar när jag hade kalas. Ibland var det även skolavslutning på min födelsedag så den har alltid varit som ett litet startskott på sommaren och mina föräldrar gjorde alltid så fint med björkar och ballonger på altanen och jag brukade alltid få en bukett med liljekonvaljer (oftast har de börjat blomma vid denna tid) när de kom och sjöng upp mig. :)
Oj vad nostalgisk jag känner mig....... 27 år?! Hur har jag hunnit bli det?
Men om jag vrider på huvudet så ligger världens finaste och bästa människa som jag älskar något så otroligt här bredvid och sover och det gör mig lugn. Det får mig att längta till allt som komma skall och allt som vi ska få uppleva tillsammans. Känns inte så hemskt att bli äldre ändå när jag vet att jag kommer få åldras tillsammans med honom, världens finaste människa som får mig att må så bra :)

Ja just det jag har en blogg

Publicerat: 2012-06-08 | 17:42:47 i Allmänt

Jag har helt och hållet missat att blogga under en månads tid nu, men det visar bara att jag har haft fullt upp!
Vissa av er vet säkert att jag hade lyxen att komma med i Svensktoppen nästa på P4 Västernorrland. Det blev en häftig resa med styling, fotografering, radiointervjuv och en direktsändfinal på P4 Västernorrland på Mellanholmen hemma i Härnösand! Helt galet, men otroligt kul och pirrigt såklart! Men bara att ha fått spelas på radion under en månads tid med en låt som jag och min älskade har skrivit tillsammans är en magisk känsla!
Nåja, tävlingen är över nu och livet går vidare :) Hoppas att fler vill använda låten vid t.ex. bröllop! Den kommer spela på ett bröllop denna helg i södra sverige och den spelas dessutom ibland i Järfälla närradio :)



Denna bild är från den direktsända tävlingen på Mellanholmen :)
Tänk att det är en vecka sedan. Känns mycket längre!!!
Iaf så är jag otroligt tacksam över alla fina ord och att vi dessutom kom på tredje plats i lyssnarröster värmer något otroligt!
Här kan ni lyssna på låten om ni har missat den och bli lite nyfikna :) http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=3147&grupp=5043 Ni får scrolla ner en bit på sidan bara :)

Jag LOVAR att bli duktigare på att blogga hädanefter. Fotbollen börjar ju på TV sägs det så då kommer jag ha massa tid då min sambo inte är kontaktbar...
Måste ju visa vad jag har gjort med vår balkong! :)


RSS 2.0