Kändes lite ovant!

Publicerat: 2011-04-20 | 22:20:17 i Allmänt
Ikväll har jag sjungit i en stor gospelkör! Det ska ju vara ett stort gospeltåg i Sundsvall sista april då fontänerna startas! Kommer bli hur bra somhelst och ikväll hade vi en gemensam övning med alla som ska vara med och eftersom det inte är jag som leder detta får jag vara med och sjunga i kören och det känns jätteroligt, men samtidigt lite ovant?! Det var flera år sedan jag sjöng i en gospelkör! Men det kändes väldigt mäkigt med alla röster så detta ser jag fram emot. Jag skulle dock aldrig byta bort mitt körlederi mot att få börja sjunga i kör igen :) Leda kör är underbart! :)

Igår hade jag lära känna varandra/sammanhållningspass med min feelgoodkör och det var jätteroligt, tycker jag iaf! Det verkade som att de tyckte om det också och jag tror att alla namnen ÄNTLIGEN fastnade! :) Det visade sig även att kören består av fantastiska textförfattare :)


Liten sammanfattning

Publicerat: 2011-04-20 | 17:25:15 i Allmänt
Jag har fortfarande lite bloggpaus!

Men alltså, välgörenhetskonserten i Granloholms kyrka blev så himla bra och jag känner mig så nöjd och glad! Allt blev perfekt och mycket pengar samlades in under kvällen. Alla medverkande gjorde kanonjobb och ja vad mer finns att säga?! Jag är tacksam och glad över att allt gick så bra och att jag fick chansen att ordna en välgörenhetskonsert :)

Nu ser jag fram emot lite påskledighet och snart är den här. Bara en dag kvar på jobbet så får jag vara ledig resten av påsken :)

Jag hade tänkt fixa påskfint här hemma hos mig, men nu ser det kaosartat ut. Ska göra något åt saken ikväll efter gospeln!

Kommit av mig lite

Publicerat: 2011-04-14 | 19:36:48 i Allmänt
Det är fullt upp med det mesta just nu så jag har inte jättemycket inspiration till att blogga. Men den kommer nog tillbaka snart!
Jag är ju ledig i påsk så då finns det massa tid över :)

Just nu ligger allt fokus på Välgörenhetskonserten i Granloholm på lördag! Vi samlar in pengar till HELA VÄRLDEN och det är ju en otroligt bra grej så kom dit! Det kommer blir ett varierat musikprogram kan jag lova. De som medverkar är: Last leaf, Filip de Bésche, Feelgoodkören, Gustaf Blix och Klas och jag :)
Det kommer vara lotterier, försäljning av hembakat och rättvisemärkt, samt fikaförsäljning! :)

Nu måste jag öva orgel. Snart bara en månad kvar till examensprov och jag ska åka till Mellansel imorgon för orgellektion! Stress...

Dagens visdomsord

Publicerat: 2011-04-12 | 22:22:32 i Allmänt
Idag fick jag höra "om man har det rörigt på skrivbordet, har man rörigt i hjärnan". Detta fick jag höra ca 5 sekunder efter att jag hade konstaterat att mitt skrivbord på jobbet såg ut som hej kom och hjälp mig. Personen som sa detta hade dock inte sett mitt skrivbord, men det stämde bra!

Jobbsöndag

Publicerat: 2011-04-10 | 12:12:54 i Allmänt
Idag blir det väldigt vårig klädsel á la blommigt och rosa trots saknaden av solen ute.


Vaknade med kaosartat hår så idag får stora rosetten rädda frisyren så gott det går!


Jobblördag

Publicerat: 2011-04-09 | 17:24:30 i Allmänt
Idag har jag spelat på en vigsel och ett dop. Huvva vad nervös jag var inför vigseln, men det gick bra förutom en miss på slutet, men då hade brudparet hunnit ut så jag kan känna mig nöjd.

Jag hann bara äta frukost idag så hela eftermiddagen har jag längtat efter mat! Jag kom på att jag hade rester hemma från middagen igår och en normal människa skulle nog sätta sig och äta direkt när hon eller han kom hem och var hungrig, men jag hade disk och lite städning att göra så jag gjorde det först, sedan kunde jag äta. Känns mycket roligare att äta om det inte är kaos i lägenheten och veta att man måste ta hand om massa disk efteråt. Nu kan jag bara ta det lugnt resten av dagen/kvällen och kurera min förkylning  som sakta försöker krypa sig på.

Detta är alltså gårdagens middag! Jättegod! Gillar att det både är broccolli och avokado i!

Ska absolut laga denna rätt fler gånger!

Efter hockeyn och seger som det faktiskt blev (så mycket förstod jag iaf) fixade jag efterrätt! Chokladfondue :)

 

Jättegoda jordgubbar som blev ännu godare när de doppades i mörk choklad! :)

 

 


Fredagsmys = hockey?

Publicerat: 2011-04-08 | 20:49:21 i Allmänt
Ikväll tittar vi på hockey.... Jag frågade precis vilken färg modo har och denna fråga kom under tredje perioden. Snacka om att jag har koll. Men än så länge är stämningen på topp här (de leder ju faktiskt). Klas sitter koncentrerad i soffan och håller andan medan jag facebookar och bloggar. Under pausen är det dock platsbyte.

Jag fick till en god middag ikväll. Det blev pasta med grön och varm fetaost! Jag ska verkligen spara det receptet :) Snart är det dags för efterrätt, men väntar nog tills hockeyn är över.

Fick precis veta att det är 14 minuter kvar..

Musikcafé

Publicerat: 2011-04-07 | 22:15:41 i Allmänt
Det blev ett lyckat musikcafé med Hosanna Gospel ikväll. Jag hade iaf otroligt roligt och  det såg kören också ut att ha. :) Snacka om att jag är lyckligt lottad som får leda körer! Vet att jag tjatar om det ofta, men det är verkligen något speciellt. Jag får så otroligt mycket tillbaka från dem när jag står där och viftar och hoppar och har mig! Det är så otroligt häftigt att se och höra Hosannas utveckling sedan vi startade för ett och ett halvt år sedan :)

När vi övade igenom några sånger innan spelningen idag kom det fram en liten flicka till mig och sa "Jag tycker att ni sjunger för högt, så jag vill att ni slutar". Efter en stund kom hon tillbaka igen och sa "Får jag vara med. Jag är också bra på att skrika". hahaha, ja vad ska man säga?

Under fikat var det lotteri och det var många i kören som vann. Jag fick ett pris från en underbar körmedlem så jag blev jätteglad :)

Min fina nya blomma :)

Nu blev jag sugen att ha något rosa och gult på mig någon dag :)

Är grymt trött nu, så jag ska nog lägga mig och somna till en film :)

Trött men glad och ser fram emot att det är fredag imorgon = fredasmys och jag ska laga middag :)


oj oj oj.......

Publicerat: 2011-04-07 | 02:36:19 i Allmänt
Klockan är 02.28 och här sitter jag!
Vaknade av världens liv utanför fönstret och blev tvungen att kliva upp och kolla vad det var. Det var en tjej som var fruktansvärt arg på någon och verkligen gallskrek svordomar. Lite längre nere på gatan stod tre killar och lyssnade på detta...
Jag säger då det... Det är ju knappt torsdag.
Plus att jag drömde en läskig dröm innan jag vaknade så jag har legat och bitit ihop käkarna helan tiden = massiv spänningshuvudvärk.
Nu är det lika bra att jag håller mig vaken en stund till för snart kommer min kärlek med bussen. Det är ju iaf något positivt under denna konstiga natt.
Nu verkar det dock ha lugnat ner sig. Detta är första gången som jag har vaknat av något sånt här.

Pysselsugen!

Publicerat: 2011-04-06 | 22:24:56 i Allmänt
Jag förstår inte vad det har tagit åt mig! Jag är så otroligt sugen på att pyssla med något! Typ sy kuddfodral, fixa pianopallen (som jag fortfarande inte har hämtat) med mera. Jag har aldrig sytt kuddfodral med dragkedja tidigare (bra att kunna så man kan byta fodral om/när man blir less). Det måste jag lära mig. Jag vill lära mig sy överhhuvudtaget! Har hittat världens bästa/passande tyg till mig som jag ska få hjälp att sy en klänning av. Snacka om att man kan komma billigt undan om man syr själv. Denna klänning (tyg+mönster+tråd+dragkedja) kommer kosta mig va 150 kr. Tyget gick på 30 kr så om jag hade haft mönstret sedan tidigare hade det ju blivit galet billigt!

Jag kommer visa klänningen här på bloggen såklart när den blivit klar, men just nu väntar jag på att mönstret ska komma.
Undra när jag ska ta mig iväg och hämta pianopallen?! Nu har jag dock två fullproppade arbetshelger framför mig så det lär dröja ett tag till... =/

Imorgon sjunger Hosanna Gospel på Musikcafé i Hässjö församlingshem! Kom dit och sjung/klappa/hoppa med i gospelns fantastiska värld! Det börjar klockan 19.00! :)

Kände mig smart

Publicerat: 2011-04-05 | 12:15:11 i Allmänt
Jag skulle försöka förklara en sak för Klas imorse och uttryckte mig så här "Jamen, en sån där katalog med massa nummer i .......(tystnad).......... Telefonkatalog menar jag!"
Jag har inga kommentarer till detta. :P

Äntligen lite sol igen :)

Publicerat: 2011-04-04 | 12:04:18 i Allmänt
Hittills idag har jag varit riktigt duktig! Jag lyckades sova hela natten (utan mardrömmar från den där hemska filmen. Drömde dock om fågelägg. Undra var det betyder?) Jag klev upp i god tid för att gå ut på en morgonpromenad. Det kändes ganska skönt, men jag får ont i huvudet när jag är ute och går. När jag väl kommer hem känns det dock bättre, men jag undrar varför det blir så.

Jag är otroligt glad att det är sol idag! Jag sprang nyss ut i ballerinaskor och utan jacka för att lägga i pengar i parkeringsautomaten och jag frös inte = UNDERBART!

Ska äta lunch nu och sedan ska jag ringa ett ångestsamtal.... Huvva.... Men bara det är över kommer allt kännas bättre :)

Ikväll är det övning med Hosanna Gospel, så jag ska ägna eftermiddagen åt att förbereda inför det!


Vårtecken!

Publicerat: 2011-04-03 | 18:01:51 i Allmänt
Nu ni! Nu har jag haft en brottningsmatch med soffan! Det är verkligen inte lugnt och harmoniskt att byta klädsel på den, men nu är det gjort och jag känner mig riktigt nöjd och lägenheten känns vårig!

Här kommer före och efterbild :)

Svart och rosa har jag haft större delen av vintern förutom under advent och jul då hade jag svart och rött. :)



Nu är det ljust, ljust, ljust!

Jag älskar verkligen dessa mattor och är så glad att jag hittade en i svart och en i den perfekta rosafärgen :)
Det behövs ju egentligen inte mycket för att få en liten förändring i hemmet. En bukett med rosa tulpaner hade passat perfekt till detta! :)

Söndag....

Publicerat: 2011-04-03 | 14:44:49 i Allmänt
Jag har ju som sagt en ledig helg och det känns skönt. Igår hade vi lördagsmys med spontant restaurang besök! Jag tycker att det är så underbart när man bara gör något utan att planera det innan. Det blev en perfekt och lugn lördagkväll. Vi hyrde även film och var inställda på att det kunde bli intressanta diskussioner när det gällde val av film. I ett försök att kompromissa hittade jag en film som jag tyckte verkade spännande. Fick för mig att det skulle vara någon typ av halvläskig svensk deckare (läste inte så himla noga). Vi hyrde den och två filmer till :)

Jag satt spikrak i sängen under de första fem minutrarna av filmen. Sedan la jag mig ner framför Klas och låg där i några minuter tills jag  insåg att det var en rysare vi hade hyrt. Då la jag mig bakom honom och hann ligga där i några minuter tills han upptäckte att jag låg och blundade för att slippa dö av skräck. Det blev tvångsplatsbyte igen för att få mig att titta på filmen och jag hamnade framför igen.
Jag kan inte påstå att filmen var tråkig. Jag låg ju på helspänn hela tiden, men jag kommer aldrig se om den igen. "En fyra för tre" fick sedan snurra på tills jag hade somnat. Huvva! Jag drömde inga mardrömmar dock, men lovar att jag kommer göra det inatt när jag ska sova själv. Jag MÅSTE hitta min Sunes sommar-dvd och titta på den innan jag somnar ikväll!

Idag har jag hunnit med att gratta Jonas som hade namnsdag i tisdags! Han fick två (eller tre filmer blev det ju) av mig. Han skulle bjuda mig på namnsdagsfika sa han, men det var jag som fick köpa med mig! :) hahaha det tycker jag var en smart grej :)

Så här glad blev han iaf! Vi hade sett tvåan och trean på bio och jag minns att han gillade dem. Vi hann se lite av tvåan innan det var dags för mig att åka :)

Livsnjutare?

Publicerat: 2011-04-01 | 20:19:48 i Allmänt
Lyckades få över en bild från kameran som jag tog i onsdags när jag mellanlandade en stund i Häggdånger :)

Prince får massage (massagedynan är helt seriöst igång).

Han ville inte sitta så där jättelänge, men en stund satt han :)


RSS 2.0