Snart slut på semester

Publicerat: 2012-07-31 | 12:37:59 i Allmänt
Jag är verkligen inte världens bästa på att uppdatera denna blogg när det är sommar. Eller sommar och sommar? Denna s.k. sommar har ju varit bedrövlig vädermässigt! Det har ju känts som höst emellanåt och jag har nästan fått panik när jag har börjat tänka på hur lång hösten kommer att kännas med en sån här höstliknande sommar! HUVVA!
Jag har iaf badat i havet en gång, solat på en strand två gånger och badat i en sjö en gång. SJÄLVKLART har de varma och soliga dagarna varit när vi har varit på väg någonstans och måsta suttit i en bil hela dagen och missat vädret och varje gång har jag tänkt tanken "Men imorgon kan jag ligga på stranden och sola" och såklart det blivit regn, mulet och kallt dagen därpå. Sommaren borde skämmas!
 
Jag hade egentligen inte tänkt skriva så mycket mer just nu. Tänkte springa ner på stan och kolla om det finns någon sjal som kan tänkas passa till klänningen jag ska ha på Erik och Catharinas bröllop nu på lördag! :) Väldigt lyxigt att få avsluta semesterna med två bröllop (vi var på ett i lördags också)! :)
Appropå bröllop så kommer jag nog börja skriva lite bröllopsplanering här så min blogg kommer bli lite av en bröllopsblogg (men så måste det ju få vara om man ska gifta sig om ca 10 månader!!). Vi har förresten ändrat datum :) Blir två veckor tidigare, men mer om det sen. :)
 
Drog precis fram en påse full med massa sjalar som jag fick efter mormor. Denna fina får agera skärp idag (eller det är väl mer en midjemarkerare, leggings och tunika behöver ju inte ett skärp direkt) :)
 
Ja, just det! Vi har även spenderat en natt i Spökhuset i Borgvattnet igen, men mer om det senare när jag fått tag på någon bild!

RSS 2.0