Ett dygn med total lyx!

Publicerat: 2011-10-31 | 18:49:12 i Allmänt

Detta är kanske onödigt att påpeka men jag har haft en liten bloggpaus nu igen och jag vet egentligen inte varför. Nu sitter jag här och har ingenting att göra så jag tänkte skriva ett litet inlägg.
Igår åkte jag och min underbare sambo till sundsvall för att nyttja födeseldagspresenten jag fick av honom = spa och övernattning på hotell i Sundsvall :) Det har varit fullt upp för oss båda under en period nu så detta dygn var välbehövligt, minst sagt :) Spabesöket var helt underbart, mys, mys och lyx, lyx! Det blev verkligen ett helt perfekt dygn och idag har vi sprungit runt i både Sundsvall och Birsta :)
Jag har köpt ett nytt bord som jag har varit sugen på att köpa under en längre tid! Har fortfarande inga batterier (ständigt denna ursäkt) i kameran, så den här bilden får duga :)



Bordet jag köpte är en större modell och passar in hur bra somhelst hemma hos oss :) Jag lyckades t.o.m sätta ihop det själv, wow!
ooooooooooooo, nu kom jag på att jag köpte ju ett nytt sängöverkast också som jag måste lägga på sängen nu och jag hoppas, hoppas, hoppas att det passar :)

Efter spa-dagen har jag kommit på hur jag vill att det ska se ut i ett rum den dagen vi köper hus :) Det ska vara ett relax-rum :)

Om en månad är det dags för julmakeover här hemma :) Längtar! :)


RSS 2.0