1 månad kvar :)

Publicerat: 2011-07-01 | 22:24:27 i Allmänt
Om en månad flyttar vi ihop och det ska bli helt underbart! Vi fick vara med och bestämma tapeter idag och det är inte det lättaste när man sitter i ett rum med tre karlar som inte tänker inredning varav en är den som ska tapetsera. De ville undvika mönster och helst bara köra enfärgat/diskreta färger. Jag hittade en mönstrad tapet som jag ville ha till fondvägg och smart som jag är frågade  jag om det var för svårt att sätta upp den tapeten. :) Då svarade han "nej, absolut inte" och jag fick välja den! Kände mig väldigt nöjd/listig :)

En snäll hyresvärd som lät oss ha åsikter, eller ja det var väl mest jag som hade åsikter, men ändå :) Hela lägenheten kommer att tapetseras om så det kommer ju vara nytt och fint när vi flyttar in :) Jag lyckades prata till mig fondväggar i sovrummet och rummet/köket. Jag tycker att jag var väldigt snabb på att bestämma mig ändå för att vara jag. Jag hade kunnat sitta med de där proverna i flera dagar egentligen. Det var väldigt svårt att bestämma tapeter när vi bara har sett lägenheten en gång och grymt svårt att tänka sig var fondväggarna skulle hamna, men jag tror och hoppas att detta blir bra nu. Det blir en väldigt ljus lägenhet med lite svarta inslag :) Klas valde en ljusbeige tapet till "kontorsrummet" :) Hyresvärden undrade om vi inte skulle försöka hitta en tapet med bilar på till det rummet  när han hörde att det skulle vara Klas rum :) hahaha!

hmmm... nu minns jag knappt vilka tapeter det blev i själva rummet så detta blir spännande :) Vi får förhoppningsvis börja flytta in lite smått redan veckan innan första augusti så det är ju knappt en månad kvar!

Jag har plockat ner alla böcker från bokhyllan och det blev tre kartonger! Jag undrar hur många kartonger detta kommer sluta med och de väger ju hur mkt somhelst! Nu orkar jag inte mer ikväll. Det är ju så grymt varmt och kvavt dessutom...

Jag ska jobba imorgon, men fortsätter packa under eftermiddagen och kvällen. Jag brukar bli fruktansvärt less efter ett tag och slänger eller skänker bort massa grejer :) Får se hur det blir denna gång. Jag har en oboe till salu om någon är intresserad?

RSS 2.0