ganska ointressant

Publicerat: 2011-03-31 | 20:50:54 i Allmänt
Jag har verkligen inget speciellt att blogga om idag. Min kamera har slut på batteri också, så jag har inga nya bilder.. Hmmm... Kan passa på att informera om att Lyckliga Lotta (blomman) som jag fick i slutet av februari fortfarande lever! Den blommar jättefint och har flera nya knoppar :) Känner mig otroligt nöjd. Detta är nytt rekord för mig!

Nu har jag helg så jag ska fira det genom poppa några popcorn och kolla på Halv åtta hos mig på play! Play är en himla bra uppfinning! Skulle aldrig hinna se några tv-program annars.. :)

Imorgon ska jag ta mig iväg till gymmet och på eftermiddagen blir det ansiktsbehandling som jag verkligen hoppas fungerar på min envisa hy... Kan bli en skön dag inser jag nu när jag skriver detta. :)

hahaha, vilket ganska onödigt blogginlägg egentligen. Ska skärpa mig! Får sätta igång att baka eller något så jag kan komma med några tips och kloka idéer.
Ska hämta pianopallen på lördag (bestämmer jag nu)! Så i helgen kanske det dyker upp en pianopall makeover här :)


Äntligen!

Publicerat: 2011-03-29 | 21:34:10 i Allmänt
Från den dagen jag flyttade till Sundsvall har jag gått och tänkt att jag MÅSTE köpa en vit sängkappa till min säng. Jag har nämligen ett förråd under sängen. Blir lätt så när man bor i en 1,5 och har mängder med saker.

I söndags fick jag en överraskning av mamma bara så där! :) Gissa vad det var?! EN VIT SÄNGKAPPA! OCH vitt påslakan med tillhörande örngott! Lycka! :)

Det första jag gjorde ikväll när jag kom hem från jobbet var att sätta fast sängkappan (fattade egentligen inte hur man skulle göra, men gjorde på ett eget uppfunnet sätt, vilket fungerade för än så länge sitter den kvar) och bädda rent med det nya vita, så inatt kommer jag sova i ljus :)

Titta så fint det blev och verkligen ljusterapi på hög nivå! :) Nu ska jag bara hitta ett passande överkast till detta och några fina kuddfodral. Ska kanske ge mig på och sy själv? Vi får se :) Man kan iallafall inte ana kaoset under min säng :) Borde kanske ha tagit en fore och efter bild, men hade skämts för mycket då. :)


Inte min dag på stan idag

Publicerat: 2011-03-28 | 21:34:48 i Allmänt
Nu blir det lite gnäll här!

Var ute och tog en eftermiddagsfika med en kompis på stan och bestämde mig för att fika något högst onyttigt som såg jättegott ut. Jag tänkte att efter gårdagens träningspass (gospelkördagen) kunde jag unna mig det. Det visade sig att den var asäcklig och jag kunde endast äta tre skedar av kakan... Misslyckat!
Sedan gick vi en sväng på stan och jag har inte shoppat kläder på två månader så jag var lite sugen på att hitta något nytt. Dagens mode visade sig vara bra för min ekonomi, men dåligt för min själ. Jag får ont i själen av alla beiga (hur stavas det?!) och bleka färger och får ingen lust att shoppa alls. Det blev alltså inga nya kläder.
SÅ, det var inte min dag på stan idag... Eller det beror ju på hur man er på det hela. Jag sparade ju pengar så det kanske var bra ändå :)

Det blev en underbar söndag!

Publicerat: 2011-03-28 | 13:16:44 i Allmänt

Söndagen började med kaos. Det visade sig att Hosannas trummis blivit sjuk och vi hade ingen ersättare så efter en hel dels pusslande slutade det med att basisten fick spela trummor, han som skulle sköta ljudet fick spela bas och vi fick akut ta in JN Audio Solutions till att sköta ljudet! Himla tur att alla kunde ställa upp så det löste sig!

Det blev en stor kör med 70 sångare och det var så roligt! Jättekul att få leda en sådan stor kör och det lät otroligt bra om dem! Hosanna sjöng även några låtar från sin repertoar och det lät så bra och energin bara flödade! Jag är så stolt :)
Från kl 13-19 var jag helt uppe i varv och körde minst 100% hela tiden, så resten av kvällen blev väldigt lugn :)


När jag kom hem till min kärlek blev jag bjuden på detta:




Påskmust, kex, ost, päron och avokado!
Han tyckte att vi förtjänade det efter en krävande/tuff men såklart rolig arbetsdag och det håller jag med om :)
Kändes väldigt lyxigt och en perfekt avslutning på en underbar söndag :)


Fredagsmys

Publicerat: 2011-03-25 | 19:27:34 i Allmänt
Ikväll är det fredagsmys på hög nivå. Klas kom hit för en stund sedan och jag hade middagen redo på bordet. Hade hittat ett recept med tonfisk i en tidning och det blev rätt bra faktiskt :) För första gången i mitt liv hade jag en skvätt i vin i maten och det känns som vuxenpoäng.

Nu övas det piano här, medan jag ligger på golvet och bloggar. Min dator står alltid på golvet... För lat och glömsk för att komma ihåg att köpa en router... eller jag prioriterar att komma ihåg annat istället tror jag.

När mamma bodde i min lägenhet för ett tag sedan så lämnade hon en överraskning i frysen och den ska ätas ikväll :)



En chokladmousse och hallontårta :) På en rosa tallrik såklart :)
Den ska nog ha tinat klart lagom til Let's dance som vi ska se. Kanske inte allas favorit program, men jag envisas med att vi ska se det och det slutar alltid med att Let's dance är på, men jag babblar och kommenterar kläder och kommer in på massa annat prat och vi missar själva prgrammet totalt, men det gör inte så mycket :)


Varför?!

Publicerat: 2011-03-25 | 11:44:00 i Allmänt
Varför i hela världen ligger jag och biter ihop käkarna hela nätterna?!
Mitt vakna jag tycker att det är en himla onödig grej för jag gissar att det är det som ger mig huvudvärk.
Mitt sovande jag verkar ju inte fatta det.

Gospel i mitt hjärta

Publicerat: 2011-03-24 | 16:42:43 i Allmänt
Alltså, gospel är verkligen det bästa som finns och att få leda en egen gospelkör är något av det roligaste man kan göra. Jag tycker så otroligt mycket om min kör och de ger mig såååå mycket!
Igår hade vi gen.rep tillsammans med kompet inför kördagen i Granloholms kyrka denna söndag! Det ska bli så kul!  :)

 

Jag körde nog ganske hårt med dem igår. Var helt slut själv när jag kom hem :) Men såååå otroligt glad med ett härligt adrenalinpåslag! Vi jobbade mycket med att röra på kroppen samtidigt som man sjunger och att helt enkelt släppa att det ska vara så perfekt och bara ha roligt med varandra istället. Det blir så mycket mer levande då och de som kommer för att lyssna får ta emot så mycket mer energi och glädje :)

Det blev flera otroligt härliga upplevelser igår med fantastiska solister och en fantastisk kör som när de släppte på allt levererade något så fruktansvärt mycket och allt kändes magiskt!

 

Det kommer bli sååååå härligt på söndag så jag hoppas att alla som har möjlighet att komma och lyssna kl 18.00 kommer dit då och har en underbar gospelstund tillsammans med oss! :)


Träning...

Publicerat: 2011-03-23 | 09:47:49 i Allmänt
Jag har ju börjat träna = jag har varit på ett spinningpass och trodde att jag skulle dö.
Det finns bra med lunchträningstider på gymmet som jag "går" på och jag hade tänkt gå på ett idag, men jag har planerat lite fel när det gäller tid idag så det blir inte så. Jag satsar på lunchspinning på fredag istället och väljer att se på kvällens rep med gospelkör och komp som dagens träning istället.

Se så sportigt det kan se ut under en gospelövning.
Ikväll vet jag att jag kommer svettas så jag hoppar över lunchträningen med gott samvete (fy vilket önsketänkande som inte fungerar så där jättebra!)


Nu har jag varit lite lat

Publicerat: 2011-03-22 | 22:24:50 i Allmänt
Eller lat har jag ju egentligen inte varit. Jag har inte haft så där jättemycket med tid över till att blogga.
En kort sammanfattning: Firade brorsan som fyllde år i lördags och det var trevligt! Köttätande växten blev den bästa födelsedagspresenten tror jag!

Alltså, den ser ju lite småläskig ut, men den är ju samtidigt cool. Jag har massa blomflugor här så jag skulle också ha användning för den!

 

I full färd med ett undersöka den köttätande växten. Den var tydligen VÄLDIGT intressant :)

 

Lite senare under kvällen roade vi oss med att titta på nya säsongen av Körslaget. Jag tror att det kan bli en bra säsong. Några av körerna var riktigt bra! :)

Jag och Jonas blev lite inspirerade av Let's dance av någon anledning och gjorde en egen version av "dödslyftet"

Graciöst värre! Nu väntar jag bara på att Tv ska ringa och be mig medverka i nästa säsong. Skulle bli succé. Jag är ju ungefär lika vig som en staty. Men lägg märke till min vinklade tåspets! Pluspoäng där!


Härlig vinterdag med touch av vår!

Publicerat: 2011-03-20 | 14:52:28 i Allmänt

Jag började dagen med att vakna av kor som lät tillsammans med massa fåglar (testade Zackes nya väckarklocka). Det var en väldigt harmonisk väckning :) Lite väl harmonisk för vissa kanske som tänkte somna om igen, men då är det ju himla tur att jag är morgonpigg och kan ta rollen  att vara den dryga väckarklockan som är jobbig och inte ger sig tills man kliver upp och stänger av den!

Efter frukost blev det promenad med mamma i det härliga vädret och direkt efter det blev det skidtur på lägdan och tjärn här i Häggdånger :) Otroligt bra glid på skidorna idag! Självklart hade jag klätt mig för mycket (som vanligt) så jag svettades som en gris och blev trött snabbt! Särskilt när Zacke gick in för att vara personligtränare och jagade på mig bakifrån, så när jag inte kunde känna mina ben längre och det smakade blod i munnen gav jag upp och gick hem. Känner mig otroligt nyttig idag iaf och det är skönt!

Tar en bild från mammas vinteralbum så ni får se hur fint det är en vinterdag som denna.


GRATTIS LILLEBROR!

Publicerat: 2011-03-19 | 18:42:36 i Allmänt

Idag fyller min lillebror 21 år (fy vad gammal jag känner mig!!!!)



Han firas i Häggdånger med smörgåstårta och citrontårta! Otroligt gott och jag är fruktansvärt mätt!

Men grattis grattis lillebror! Är tacksam över att du är min bror. Fy vad tråkigt det skulle ha varit annars! :)


Bor det ett spöke hos mig?

Publicerat: 2011-03-18 | 10:31:10 i Allmänt
Bland de första inläggen skrev jag att jag skulle fotografera i min lägenhet och visa hur jag bor och har inrett. Jag Dessa två kort som jag tänker visa nu blev jag inte ett dugg nöjd med, men om ni tittar noga så finns det något mystiskt med på båda bilderna.



Ser ni 8:an på väggen?



Syns även på denna bild!

8 är ju tecknet för evighet om jag har fattat rätt.
Jag har kollat om det kunde komma från lampan eller något, men det är helt omöjligt! Om jag tittar på väggen nu på exakt den platsen ser jag då ingen 8:a.

Han låg nog lite risigt till...

Publicerat: 2011-03-17 | 20:04:07 i Allmänt
Ibland när jag känner att jag behöver fylla på med lite ny energi och råkar vara på stan så går jag in på en blomsteraffär och in bland alla blommor i blomsterkylen. Det doftar ju helt underbart där och jag blir så glad när jag ser alla fina blommor och alla färger.
Idag var en sån dag och efter min påfyllnad av energi och harmoni möter jag en karl som kommer springandes (långt ifrån harmonisk) och pratar i mobil: "Ja, jag kom ju hem nu och kollade i kylen och såg att det stod en tårta där. Jag frågade frugan om det var något särskilt. Jag fyller år, svarade hon."
hahahaha, han låg nog risigt till som sprang till blomsteraffären i full arbetsmundering. Måste ha varit en ganska obekväm situation för stackarn!


Något jag har funderat över

Publicerat: 2011-03-17 | 11:47:52 i Allmänt
Denna förpackning upptäckte jag när jag bodde i Mellansel:



Jordgubb med smultronsmak? Jag fick inte riktigt ihop det i mitt huvud så nu några år senare när jag såg denna miniförpackning igen var jag bara tvungen att köpa en och prova.
Smaken är helt okej och på något mystiskt sätt kan man nog ändå säga att det är jordgubb med smultronsmak :)

Underbart härligt humör.....

Publicerat: 2011-03-16 | 08:50:58 i Allmänt
...... NOT!
Jag vaknade av att jag var på dåligt humör så dagen kunde inte börja mycket sämre. Jag hatar sådana dagar för det känns inte ens värt att försöka göra något. Nu vet jag ju att detta humör kommer lugna ner sig lite under dagen, men just nu är allt katastrof. Jag har bytt kläder två gånger denna morgon. Först försökte jag tänka att jag skulle ha på mig lite färg så saker och ting skulle kännas roligare, men icke. De röda strumpbyxorna åkte av och ersattes av svarta leggings. Hade såklart somnat med blött hår så det är bad hairday deluxe. Tänkte ha det utsläppt först, men det gav jag också upp så nu har jag en slarvig knut istället och t.o.m den känns misslyckad. Sminket verkar inte heller hjälpa. Dagens utstrålning inifrån gör att jag ser grå ut (enligt mig själv iaf).

Usch vad negativ jag känner mig nu som sitter och klagar här, men som sagt.... Det blir bättre under dagen. Jag kommer bita mig mycket i läppen för att inte slänga ur mig massa ogenomtänkta kommentarer från min irritation och jag ber om ursäkt i förväg ifall något smiter ut ändå.
Älskar den här tiden i månaden.....

RSS 2.0