Separationsångest!

Publicerat: 2012-10-22 | 20:34:57 i Allmänt
De här två sötnosarna har bott hos oss i tre veckor och igår flyttade de tillbaka till djurhemmet.... Alltså det här med att vara jourhem är helt underbart och det känns bra att kunna hjälpa till, MEN när man ska lämna tillbaka katterna är det inte alls roligt längre! =/ Dessa två flyttade ju in hos oss direkt efter att våra första jourkatter skulle tillbaka till djurhemmet och då var jag jätteledsedn. Trodde aldrig att jag skulle kunna tycka lika mycket om de "nya" katterna, men ack så fel jag hade! Man fäster sig otroligt snabbt vid dessa charmerande varelser och nu när vi är helt utan katt efter att ha haft katter boende hos oss i över två månader känns det så fruktansvärt tomt!!!
Flera gånger har jag trott att datorn som ligger på golvet vid soffan är en katt och flera gånger har jag gått in till sovrummet för att kolla om katterna är där! Huvva!
Fick veta att de förra jourkatterna har fått hem nu så håller jag tummarna för att någon snäll människa (som helst vill ha utekatter) adopterar dessa!
Nä huvva, separationsångest är inte roligt och det känns liksom konstigt i hela kroppen idag. Tack och lov har vi haft ledigt båda två idag så vi har myst och tagit hand om varandra och saknat katterna tillsammans.
Men alltså, två separationer under 6 veckor det är verkligen inte roligt.....
 
Nä, nu ska jag äta lite broccoli och pasta och läsa denna tidning i väntan på att min älskling kommer hem från rep.
 
VÄLDIGT TRÅKIGT att det är sista numret för detta är typ den enda modetidning jag tycker om att läsa =/

Slöja eller inte, det är den stora frågan!

Publicerat: 2012-10-21 | 15:10:07 i Allmänt
Igår klev jag upp tidigt och for iväg med mamma till Eleganten i Sundsvall som säljer och hyr ut brudklänningar! Kändes jättekul och lite pirrigt! Vi startade med en fika på ett jättefint konditori för att komma igång :)
Jag provade 6 klänningar och försökte ta några olika modeller. Något som var skönt var att vi kom fram till ganska direkt vilken modell jag INTE ska ha. Jag ska absolut inte ha någon liten ärm eller nåt sånt på klänningen. Jag måste vara helt baraxlad annars blir jag platt som en planka utan någon somhelst form och det ser ju fruktansvärt tråkigt ut!
 
Jag har aldrig tänkt tanken på att ha slöja när jag gifter mig. Tiara = SJÄLVKLART! Men slöja... hmm... nä...
Men så trycker kvinnan som hjälpte mig komma i klänningarna på mig en slöja och jag ser till min förfäran/glädje att det passade ju RIKTIGT bra ihop med tiaran! ojojoj, så nu måste jag ändra mig lite. Jag måste fundera iaf! :)
 
Jag fick ta några bilder igår och egentligen hade det ju varit skoj att lägga upp en bild med slöja här på bloggen för att få er åsikt, MEN jag vill inte att Klas ser mig som brudklädd innan det är dags på riktigt, även om jag inte väljer någon av klänningarna jag testade igår. Inte för att jag tror att han är den som kollar min blogg så fort jag skrivit något nytt, men han kikar säkert in någon gång ibland så jag väljer att inte lägga upp bilden.
 
Blev ett bildlöst inlägg, men jag hoppas att det är okej?!
Kollektionen för 2013 kommer in i slutet av november så i december ska jag och mamma åka dit igen och kolla om THE DRESS finns där! Hittade en igår som var perfekt på alla sätt och vis, MEN den hade alldeles för lite glitter, så jag hoppas att i den nya kollektionen finns det en liknande med MYCKET glitter :)

Steg 1 är på gång!

Publicerat: 2012-10-19 | 16:03:27 i Allmänt
Det som måste bli klart först i själva bröllopsplaneringen förutom boka kyrka och festlokal är ju inbjudningarna som måste skickas ut innan bröllopet annars blir det ju lite svårt för folk att komma (logiskt)!
Idag har jag haft en fikastund tillsammans med en fantastisk konstnär som designar våra inbjudningar. Jag fick se ett första utkast kan man väl säga och fick komma med mina egna synpunkter (vilket egentligen inte behövdes då det redan var grymt bra). Vi spånade lite tillsammans, gjorde några små ändringar och det kommer blir fantastiskt bra! Éfter bröllopet kommer jag visa här på bloggen hur de såg ut. :) Jag känner mig såååååå glad!
Imorgon åker jag och mamma till Eleganten i Sundsvall för att prova brudklänningar och det ska bli så kul!!! (Denna gång har jag dessutom bokat tid så det kommer verkligen bli av!)
 
Detta är min helt lediga helg på väldigt länge (vet att det dröjer ett tag till nästa gång också)!  Jag verkligen NJUTER av att vara ledig och kunna göra precis det jag vill göra! Suger lite att Klas jobbar (han har konserter varje kväll denna helg), men när jag ändå kan hålla på med lite bröllopsfix och umgås med härliga kompisar, träffa släkt¨så känns det riktigt bra iallafall! :)
 
Nu ska jag fila på lite text till inbjudningarna :)
 
 
 

2 år av kärlek :)

Publicerat: 2012-10-17 | 08:52:00 i Allmänt
Idag har vi varit tillsammans i två år! :) Och tänk att snart har vi varit förlovade i ett år! Jag har ingen koll på hur länge man firar årsdagen från det att man blev tillsammans? Man kanske går över till att fira förlovningsdag och bröllopsdag sedan? Eller firar man ens förlovningsdagen efter det att man har gift sig?
Äh skit samma! Jag älskar att fira saker så vi kommer nog på ett eller annat sätt fortsätta uppmärksamma våra tre dagar, med fokus på bröllopsdagen såklart :)
 
I lördags efter jobbet passade vi på att fira vår 2-årsdag! När jag kom hem skålade vi i champagne och spelade yatzy ( vill bara påpeka att JAG SLOG NYTT POÄNGREKORD!!!). Efter det gick vi ut och åt trerätters på restaurang! Det var en väldigt lyxig kväll och som alltid hur trevligt somhelst i min fästmans sällskap :)
 
Supergod och lyxig efterrätt som jag inte orkade äta upp helt, men jag fick med mig dem hem i en liten låda så jag åt dem till frukost istället! Ja, ni ser, lyxen fortsatte även dagen efter firandet :) Sanningen är att jag alltid lever i lyx! Jag är så otroligt kär i min blivande man att det är svårt att hitta ord. Han gör mig sååååååå lycklig och vi har alltid roligt ihop! Bäst är vad han är och jag älskar honom så oändligt mycket och jag är världens mest tacksamma och lyckligaste som får dela mitt liv med honom! KÄRLEK!

Bra nyhet för er som har en tråkig vägg hemma! :)

Publicerat: 2012-10-15 | 12:58:00 i Allmänt
 
Idag startar en god vän till mig (min sambos brors flickvän) sitt företag Wallnuts! Hon säljer fantastiska väggdekorationer som livar upp vilken trist vägg somhelst i hemmet! Här kommer några av mina favoriter:)
 
Grymt snyggt! :)
Kan man bli annat än glad av denna? :)
 
Såååååå söt!
 
Det finns mycket, mycket mer på hennes hemsida http://www.wallnuts.se/openchart/ så in och kolla där och shoppa lite vettja! :)
Passa även på att gilla WallNuts på facebook där man också kan se ännu fler väggdekorationer :)
 
 
 
 

sedan blir det bra igen!

Publicerat: 2012-10-05 | 19:29:06 i Allmänt
 
Hösten påverkar mig sådär.... Jag har haft konstiga veckor nu där humöret har pendlat upp och ner som bara den och sömnen har inte varit den bästa plus lite stress på det så känner man sig inte som sig själv längre..
Det har inträffat roliga saker under dessa veckor också som har fått upp mitt humör för studen iaf och det är jag tacksam för! Förra veckan lämnade vi tillbaka kattungarna och fick nya som skulle vara i karantän hos oss. Det var fruktansvärt jobbigt att lämna ifrån sig dem. Huvva vad jag grinade. Men kvällen blev bättre för då var vi på Metropol och lyssnade på LaGaylia Frazier och Jan Lundgren trio, Fantastiskt! Efter konserten hängde vi med dem ett tag och det var skönt att bara få sitta och prata och "catch up" igen. Det var ett tag sedan sist! :)
 
 
Denna vecka har varit trög den också och jag kände mig fruktansvärt nere igår, men idag är det mycket bättre! Vi har varit i skogen och plockat trattkantareller och nu sitter vi i hemmastudion och håller på med en ny låt! Vi skrev den en sen kväll, näst intill natt i Svartnora i somras. När jag skulle prova sjunga igenom den idag blev jag så rörd av texten att jag knappt kunde sjunga. Det måste vara ett bra betyg! Eller det visar iaf att texten betyder mycket för mig. :)
 
Greta är med och hjälper till här i studion, medan hennes syster Selma leker i köket :)
 
Förra helgen var det konsert med Hosanna gospel och The Scramblers igen! Plus att vi fick förstärkning av Cantum novum! Nästintill fullsatt i Sbrå kyrka en söndagkväll. Kändes hur bra somhelst och det var såååååå kul! :)
 
 
 
 

Med dig hela livet!

Publicerat: 2012-10-04 | 07:50:00 i Allmänt
För er som inte har facebook och koll på mig där vill jag bara tala om att min och Klas låt Med dig hela livet finns på spotify nu!! :)
Om ni gillar den så får ni gärna hjälpa mig att sprida den! :) Känns jättekul! Min första låt på Spotify :)

p.s. jag ska försöka få ihop ett längre blogginlägg ikväll"

RSS 2.0