Brudklänning beställd!!!

Publicerat: 2012-11-29 | 22:17:29 i Allmänt
Ojojoj, jag undrar om jag har ställt till med något nu!!!??
Jag har beställt en brudklänning via Eleganten i Sundsvall utan att prova den. De hade inte exakt den klänningen hemma, men jag provade ju en liknande dock blå när jag var där och den satt bra, men jag har ingen aning om hur denna kommer sitta!! Jag håller alla tummar och tår för att denna klänning kommer vara så perfekt som jag tänker mig. Jag måste ju dessutom betala halva som förskott nu nr de beställer den åt mig.
Nåja, om det är absolut katastrof får jag sälja den på blocket eller något.
De tog mina mått idag inför beställningen och tog de ovanpå mina tjocka kläder... Ska man göra så? Blir inte de någon extra cm då? Tyckte det var konstig för när mått har tagits på mig förr har jag då fått stå utan tröja iaf.
Jag känner mig pirrig, nervös och förväntansfull på samma gång. Hoppas, hoppas, hoppas att detta är THE dress!!!
 
Min karl är ute på man-date med sin bästa kompis så jag har roat mig med att städa toaletten (känns inte som att det är någon min blivande man skulle göra om han var ensam hemma, men jag älskar honom ändå. Finns det dock tips på hur man får en man att städa spontant av sig själv så mottages de gärna!!) och verkligen knäskurat golvet. Vet inte när det hände sist? Början på 1700-talet måste det ha varit för det såg då för bedrövligt ut!
 
Nä, nu ska jag smörja mitt groteska ansikte, sätta igång en film och drabbas av lite mindrevärdes komplex... Hatar att se ut såsom jag gör nu =( buuuuuuuuuuuuuuuu

Kliar i fingrarna!

Publicerat: 2012-11-29 | 08:40:47 i Allmänt
Nu är det bara en dag kvar innan jag kan börja advent/julpynta! Längtar! Kommer absolut ha på julfilmer som Sunes julkalender i bakgrunden när jag fixar! Fästmannen har fixat ett möte så han slipper vara hemma, haha! Men innan han går kommer han hjälpa mig rulla gardinerna. :)
 
Alltså, ansiktsbehandlingen i måndags var någon av de värsta ansiktsbehandlingen hittills och jag ser inte riktigt klok ut! Sårig och torr som bara den! I tisdags hade jag sån värk i ansikte och panna att jag kände mig sjuk. Kletade på massa smink för att kunna visa mig bland folk och inte skrämma ihjäl barnen i barnkören. Inte det bästa kanske att kleta på smink, men vad ska jag göra? Kan ju inte gömma mig hemma... Det börjar läka ihop nu, men ser fortfarande sårigt ut och jättetorr! Kan knappt le eller rynka pannan för då känns det som att hyn spricker. Huvva, så nu är jag nojig att jag alltid kommer se ut så här... Men hudterapeuten sa att det skulle bli så här och att det kommer läka och bli fint så jag håller tummarna.
Denna släpas upp från förrådet imorgon! Iiiiiii ska bli så mysigt!!!! :)
Nu ska jag öva låtar inför ett dop som jag ska solista på på lördag :)
 
 

Förlovningsdag!

Publicerat: 2012-11-27 | 08:48:27 i Allmänt
Idag är det ett år sedan Klas friade till mig!
Jag behövde ju inte fundera på mitt svar :)
"Mer än något annat, JAAA!"
Tänk att det har gått ett helt år. Jag är världens lyckligaste och jag älskar min fästman av hela mitt hjärta och själ.

Snaaaaaaaaaaaaaaaaart!!!!!!!!!!!

Publicerat: 2012-11-26 | 12:29:36 i Allmänt
Jag blir glad i själen av att tänka på att om en vecka kommer det vara advent/julfint här hemma hos oss! Jag längtar till fredag då jag tänker starta själva makeovern :) Jag har lovat Klas att han får sitta i studion den dagen, annars kommer han bli galen. :)
Det kommer bli så mysigt att sitta vid köksbordet och hålla på med massa bröllopspyssel omgiven av advent och julstämning!
 
Så här såg det ut förra året och det lär nog se ganska så likadant ut i år, men vad gör det! Trivdes otroligt bra med detta :)
 
Nu ska jag snart bege mig till Panduro och kolla in lite pyssel som vi behöver ha till inbjudningskorten, sedan ska jag på en minst sagt smärtsam ansiktsbehandling och efter det stänger jag in hemma då jag vet att jag kommer se ut som ett monster. Huvva! Men vill man vara fin får man lida pin.... minst sagt!

Jag klarade det!!!! :)

Publicerat: 2012-11-23 | 10:59:43 i Allmänt
Jag klarade att hålla mitt köpstopp!!! Okej, jag hade ett litet återfall då jag köpte en jacka och några dagar senare ett par vantar, men det var ju för ren överlevnad så det räknas inte! Behöver ju egentligen inte nämna att jag tappade ena vanten två dagar senare (eeehumm) men nu är den tillbaka (annars hade det känns ganska värdelöst!). Kom även ihåg att jag var i Stockholm och bröt inte köpstoppet där heller, förutom att köpa mat då, men man kan ju inte ta springnota eller svälta bara för att man har köpstopp!
 
Jag känner mig riktigt nöjd och jag skulle ju kunna fira detta genom att kuta ner på stan och shoppa lite, men ICKE! Ner på stan ska jag, men inte shoppa! OM det inte dyker upp en perfekt julklapp till någon, men grejen är den att imorgon ska jag prova brudklänningar igen och bara  tanken på ordet brudklänning får mig att hålla hårt i pengarna och fortsätta sparandet! Lite svårt att ha köpstopp i december månad, men jag ska fokusera på att inte köpa onödiga saker till mig själv. Shoppingtillåtelse gäller julklappar och en ansiktsbehandling a la tortyr som jag måste göra då hyn har börjat krångla något så fruktansvärt :(
 
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag! Fästmannen har försvunnit iväg på jobb och ikväll är det premiär för Hornö rocksalonger med The Scramblers så vi ses sent ikväll/natt. Jag får helt enkelt umgås med Pepsi idag. Sååååå underbart att vi har en katt här hemma!
 
 
Hahahahaha världens muppbild, men jag bjuder på den! Försökte få Pepsi att se gosig ut på bild, men hon ser ju rent irriterad ut! hahaha!
 
Nä, nu blir det promenad! Måste ju passa på när det är lite sol ute! :)
 
 
 

Vigselring :)

Publicerat: 2012-11-19 | 15:13:15 i Allmänt
Idag har vi varit till guldsmeden här i stan och spånat på min vigselring. Jag är glad att jag fick med mig min fästman på detta även om han nöjer sig med en ring. Men det hade känts konstigt att gå till guldsmeden själv och säga hej jag ska gifta mig och stå där helt ensam liksom... Plus att jag ville ha med mig honom för att godkänna priset :)
 
Guldsmeden var jättetrevlig och förstod ganska snabbt vilken typ av ring jag vill ha. Jag pekade alltså inte ut någon färdig ring utan jag försökte förklara den som finns i mitt huvud även om den inte är helt tydlig än den bilden, men jag har ju ett tag på mig. I mars måste jag ha bestämt mig.
 
Något i denna stil kommer det bli.
Lånade bilden från http://www.titanringar-web-butik.com/
 
Det jag är helt säker på är att jag vill ha diamanter så där på ovankanten, men såklart även några diamanter framtill så det är deras placering och antal som ska bestämmas, plus om jag vill att de ska vara vita eller om jag vill ha med någon svart? Tror att det blir vita! Fanns såklart inga rosa!
 
En special grej med ringen är att det kommer gjutas in ett hårstrå från min blivande man i den! Fick det tipset från en av mina bröllopstidningar. Detta var något som var populärt under 1700-talet, men då hade man oftast hårlocken från sin älskade i en medaljong runt halsen så att den skulle ligga så nära hjärtat som möjligt. :) Romantiskt :)
 

Bröllopsbil = CHECK!

Publicerat: 2012-11-16 | 13:55:15 i Allmänt
Alltså, det är ju rent otroligt att varje uppgift jag lägger på Klas att fixa inför bröllopet löser sig av sig själv bara så där! Idag ringde pappa och sa att han fixat en bil till vårt bröllop som låter som en dröm! Vill inte skriva här vad det är för bil, det får man se på bröllopet, men jag blev ifall överlycklig över att detta är fixat! Det blev såklart även Klas som inte ens hade börjat fundera över saken. :)
 
Jag har varit i Stockholm i två dagar nu och jag gick förbi en bröllopsaffär på drottninggatan. Jag kikade in genom fönstret och såg att i princip alla klänningar glittrade där = Sanna affär! Jag har ju kollat bröllopsaffärerna som finns  här hemma, men de hade ju knappt något glitter! :(
Blir till att dra med mig mamma till Stockholm och kuta runt där en dag!
 
 
En annan rolig grej idag är att The Scramblers har släppt sin EP Undercover på Spotify och ITunes idag! De gör sina versioner av Hårdrocks klassiker så in och lyssna på dem och köp vettja! Det är hur bra somhelst! :)
 
Avslutar detta inlägg med en bild från Afternoon Tea på Vetekatten igår innan det var dags att åka hem igen!
 
 

Gårdagens projekt!

Publicerat: 2012-11-13 | 08:56:00 i Allmänt
Vi har ett arbetsrum (mest Klas rum) här hemma som under hösten råkat bli lite mer av ett katastrofområde = ett rum där man slänger in saker som man inte orkar gå ner med till förrådet plus pant... Ja ni fattar.
Iaf så var det just det rummet som jag ägnade tre timmar åt igår och det blev så bra! Jag hade en före och efter bild som jag hade tänkt lägga upp här, men mobilen strejkar...
Detta hårda slit var en överraskning till min älskling plus en kompensation för att han måste skjutsa mig till tåget sjukt tidigt imorgon. Han blev väldigt överraskad och glad så det känns väldigt bra! :)
hahaha jag gick in i rummet flera gånger igår, beundrade mitt arbete och blev lika glad varje gång. Det är feng shui det :)
 
Förresten!
Jag gav mig själv köpstopp denna månad efter att räkningarna var betalda! Det gick väl bra i ca ett dygn den här gången! Men det var faktiskt lite mammas fel också som tog med mig till Birsta city! Jag fattar inte hur det helt plötsligt kunde finnas så mycket snyggt som jag ville ha!
När jag såg denna på Kappahl och att det var halva priset gick det helt enkelt inte att stå emot. Så efter en lång förhandling med mig själv gav jag efter och numera äger jag denna skönhet :)
 
Sååååå skön och varm och jag ångrar mig inte en sekund! :) Men NUUUUU blir det inge mer shopping förrän det är december och julklappsbestyr. Jobbigt med tanke på att jag åker till Stockholm imorgon, men det är iofs på studieresa så jag kommer ju hålla mig borta från shoppingen, TUR det! :)
 

Jag finns kvar!

Publicerat: 2012-11-12 | 16:11:01 i Allmänt
Jag har inte slutat blogga även om jag verkligen har varit sämst på att skriva här på sistone, men jag har inte haft någon inspriation eller motivation...
Iaf, så var jag och mamma iväg i helgen för att kolla brudklänningar i Söråker. Självklart visade det sig att det var sista dagen hon hade öppet och total utförsäljning så den dyraste klänningen gick på 2000 kr! Vansinne! Tyvärr fanns inte min klänning där så det var synd =/
 
Annars har jag haft en ledig och bra helg. Både umgåtts med vänner och min kärlek :)
Vi hade avskedsfest för våra grannar hemma i häggdånger i helgen. Känns jättekonstigt att de ska flytta eftersom de i min värld alltid har bott där! Men vi hade en otroligt trevlig kväll med god mat, allsång och massa skratt :)
 
Jag och min extremt snygga fästman :)
 
Idag har jag varit ledig och ägnat mig åt ett städprojekt här hemma som tog tid, men jag känner mig nöjd över resultatet! Sedan skulle jag ut på ett annat projekt = panta! Enligt mig skulle det projektet ta ca 20 minuter, men då brakade det lös... Till en början hittade jag inte min bil (var inte jag som hade parkerat den senast och fel bil stod på vår parkering), släpade med mig allt och gick på jakt efter bil, hittade bilen, pantade och köpte lite smågrejs till mig själv för pengarna som belöning över mitt hårda slit, åker hem, springer in och hämtar massa glasflaskor som jag inte fick med mig i första svängen när jag letade bil, åker iväg med dem, hem igen och lyckas inte parkera på min egen parkering för alla andra bilar står så tätt och jag kommer inte in så jag får köra iväg mot stan, hittar en parkering, parkerar, hittar inte parkeringsskivan, får kuta genom halva stan för att få tag i en som jag sedan slänger in i bilen och irriterad går jag hem... Sååååååååå grymt onödigt och jag var liksom inte beredd på att det skulle bli så här då allt på förmiddagen hade gått så bra!
Men nu ska jag slappa i soffan och vila upp mig inför kvällens rep med Hosanna gospel. Full fart mot julkonserterna :)
 
Den här tidiningen ingick i min belöning. Verkar intressant :)

RSS 2.0