Bye bye

Publicerat: 2012-12-30 | 17:35:00 i Allmänt
Jag har haft en härlig jul med både jobb, ledighet och fått träffa familj och vänner så det känns bra!
Fick otroligt fina julklappar dessutom :) bland annat tiaran som jag ska ha när vi gifter oss :)
Vi försökte få ut så många inbjudningar som möjligt till vårt bröllop på självaste julafton, men vissa måste iväg med posten så de kommer fram senare, annars kändes det som en kul julklapp att ge bort ;)
 
Denna vackra dagbok fick jag av min bror i julklapp! Blev jätteglad och tanken slog mig ganska direkt att nu ska jag börja skirva i denna istället för att blogga.
Detta är alltså mitt sista blogginlägg så det blir ingen bröllopsblogg. Det har känts så svårt att blogga om bröllopet när jag inte vill lägga upp bilder på klänningen, inbjudningskorten eller funderingar på tårtan etc. Jag vill ju att de som är bjudna till bröllopet ska se det då och inte ha sett allt på min blogg. Mycket så har det varit, att jag träffar någon och börjar berätta om något så blir svaret "jo jag har läst det på din blogg" och där slutar liksom det samtalsämnet, vilket är lite tråkigt... Plus att jag aldrig känt mig som en hängiven bloggare och då borde det ju vara onödigt att blogga om jag ändå inte uppdaterar särskilt ofta.
Jag tror att det blir bättre för mig att skriva i en egen privat dagbok där jag kan skriva om ALLT! Jag har sååå mycket att skriva om som är privata tankar och åsikter och det är så skönt att skriva av sig och få perspektiv, men jag har såklart inte kunnat skriva om sådana funderingar här och jag skulle aldirg klara att både blogga och skriva dagbok på samma gång.
Kanske börjar jag blogga igen, typ i framtiden, när vi köpt hus eller något, men nu släpper jag Sanna mina ord. Jag kommer låta bloggen ligga kvar! Finns några recept m.m sparade som jag vill kunna hitta tillbaka till :)
 
Stort tack till er som faktsikt har läst min blogg och tyckt att den har varit bra :)
Om man fortfarande är nyfiken på vad som händer i mitt liv så finns ju alltid facebook, mail eller telefon :)
 
Hejdå från mig och jag önskar att 2013 blir det bästa året för alla med massa kärlek och glädje :)
 
 
 
 
 

Intensivt :)

Publicerat: 2012-12-14 | 16:31:00 i Allmänt
Nu är det fullt upp med gen.rep, konserter, julspel och allt vad det är! Mitt i detta ska man även hinna med att köpa julklappar (fruktansvärt dålig fantasi i år) och baka nu när ugnen ÄNTLIGEN fungerar. Dock är köket ockuperat just nu av min blivande man som styckar ett lamm vi precis fått hem :) Jag är ingen bra medhjälpare när det handlar om att skära i kött så jag städar och tvättar istället, jättekul...
 
I onsdags var det årets första julkonsert för mig och det var med Hosanna gospel! Gick hur bra somhelst!
Klicka på länken här nedan så kan ni se ett klipp från konserten där Maja och jag sjunger duett. Glad att hon övertalade mig och kören klarade sig ju utan mig ;)
 
https://www.youtube.com/watch?v=ED8lU46Cqe0&list=UUZhftUN1Ggn4G-EfQZh2RIA&index=1

Buhuu

Publicerat: 2012-12-07 | 15:11:07 i Allmänt
Konstaterar att det inte blri någon julbakning denna helg heller då vi fortfarande inte har en fungerande ugn =(
Men det kan ju iofs bli något julgodis istället och jag jobbar ju så jag vet ändå inte hur mycket jag skulle hunnit med :P
Känner mig mycket piggare idag! Positivt!

Förkyld....

Publicerat: 2012-12-05 | 15:23:11 i Allmänt
Jag har varit rikigt imponerad av mig själv som klarat mig från förkylning så länge. Inte det minsta fökyld under hela hösten, men nu var det dags. December är ingen höjdarmånad att vara sjuk... Det är såååå fullt upp med julkonserter och terminsavslutningar. November hade varit en bättre förkylningsmånad, men what to do.
Får se om jag ber min fästman göra en trolldryck åt mig ikväll när vi kollar Bonde söker fru på tv4 play :) Läääääängtar :) Bonde söker fru är helt klart mitt favoritprogram :)
 
Annars glädjs jag just nu av att detta tyg äntligen finns att köpa!!!
 
                                      Det här tyget har funntis i min hjärna i flera år, men jag har aldrig hittat det i någon butik och igår fick jag ett mms från svärmor som var ute och julshoppade! Det visade sig alltså att detta tyg finns på IKEA för 39 kr/m. Otroligt bra! Bara jag blir frisk kommer jag åka raka vägen dit!
Jag vet precis vad jag ska använda tyget till! Dags att lära sig att komma överens med symaskinen igen. :)

Tomten, jag önskar mig....

Publicerat: 2012-12-04 | 09:50:11 i Allmänt
Jag vaknade 04.30 inatt och det gick verkligen inte på något sätt att somna om trots att jag var trött och försökte på alla sätt och vis. Jag försökte t.o.m att räkna på tyska så långt jag kunde, men det fungerade inte heller. Började fundera över massa världsproblem och när jag hade löst några började jag fundera på min önskelista istället som min käre bror gjorde lite narr av igår. Eller han sa "det räcker nu".  haha :)
 
Jag har inga problem att önska mig saker i julklapp, särskilt inte denna jul, men det betyder ju inte att jag blir sur om jag får något som inte står på listan. Jag måste vara den lättasammaste att köpa present till för jag vill ju ha det mesta och blir glad av allt :)
 
Önskelista:

Kläder, acccessoarer, väskor, fina porslinssaker till köket, wii spel, örhängen (stort behov) glittriga och stora ringar, sminkkurs på makeup store (birsta), fina skålar typ till chips osv, coola/fina halsband, armband, presentkort på belle visage, fina köks och bakningsgrejer, presentkort på exotic spa i härnösand, detox bahandling (finns också i härnösand), en upplevelse (som inte är livsfarlig eller som jag blir hysterisk av), presentkort på något ställe där man kan fixa naglarna (inför bröllopet), silverschampoo, dust it, roliga/snygga strumpbyxor tjocka och tunna, varma stöveltofflor, samt då massa grejer till bröllopet som MÅNGA billiga vita lakan från IKEA, björkblockljus, glasflaskor, ljuslila och vita ballonger och en heliumapparat! m.m. :)

 

Självklart önskar jag mig även kärlek, ljus, värme, hälsa, harmoni och glädje både till mig själv och alla nära och kära :)

Sannas paradis

Publicerat: 2012-12-03 | 19:36:00 i Allmänt
Sitter och surfar runt lite i min förkylningstristess och hamnade på Leilas hemsida där man kan köpa porslinet hon använder i sin matlagning. Synd att man inte har en miljon eller så för då skulle jag shoppa loss och köket skulle bli mitt paradis.
 
 
                                                                                                                                                                                      Ja, ni ser ju själva och kan ju tänka er in i hur glad man blir av att se detta om man är tokig i rosa :) Alla bilder utom köksmaskinen (http://www.addelundbergs.se/show_prod.php?prodid=5994) kommer från denna sida: http://www.leilasgeneralstore.com/ Det finns jättemycket annat fint på den sidan också om man gillar vintage! :)
Finns mycket fint porslin på Inreda och sånt också (fick en jättefin rosa gratängform av mamma därifrån) och Rummet i Sundsvall är en av mina favortiaffärer. Där finns det hur mycket somhelst :)
 

Glass skulle ha varit grejen nu

Publicerat: 2012-12-03 | 15:37:51 i Allmänt
Ja, jag vet att det är svinkallt ute och att man kanske inte borde vara sugen på glass då, men det kliar något så fruktansvärt i min hals! Vet inte om jag har feber idag. Känns inte så men jag känner mig sliten och samtidigt vill jag göra saker fastän jag inte orkar... Hittills har jag bara legat i soffan och kollat på massa filmer. Fick ett överraskande besök av två herrar som skulle in och kolla ugnen!!! Brukar man inte ringa och förvarna om sånt?! Jag öppnade dörren iklädd ett långt linne och såg nog ut som sju svåra år. Usch, så pinsamt!
De konstaterade iaf att det var fel på ugnen. Jag såg nog inte ut att ha vidare koll för det gav mig inte mer info än att de skulle beställa en grej och komma tillbaka och laga någon dag. haha :)
 
Eleganten ringde mig precis och berättade att min klänning som jag har fått för mig är THE dress ev bara finns i champagne och den färgen vill jag ju inte gifta mig i. Den ska vara vit! Hon hade hittat fler klänningar som hon trodde jag skulle gilla och självklart hade hon rätt så nu är jag tillbaka på ruta ett igen!!!! Ååååååååååh fattar inte hur jag ska kunna bestämma mig, särskilt när jag inte ens får prova klänningarna då de finns i USA och inte här!!!! Buhuuuu, men ja, det är bara att hoppas att jag tar rätt beslut och att klänningen jag tar hem är THE dress.
 
 

Vill ha!!!!!!

Publicerat: 2012-12-02 | 22:16:10 i Allmänt
 
Jag vill ha en RÖD paljettklänning!! Hur snyggt somhelst ju! Hittade denna på nelly.com men den är lite väl kort, säger tant Sanna. Jamen, ni får ju tänka själva .... Jag vill ju ha denna när jag leder kör och viftar och hoppar och har mig. Det blir med största sannolikhet en troschock och det känns inte bra. Om jag inte skulle hoppa och vifta skulle lätt köpa denna! Några cm längre så skulle den vara perfekt.
Jag tar gärna emot tips på vart jag kan hitta en sådan klänning! :)

Nämen, man kanske ska bli pessimist på heltid...

Publicerat: 2012-12-01 | 16:11:05 i Allmänt
Ni som läser min blogg vet ju hur mycket jag har sett fram emot att få fixa fint inför advent här hemma...
I min fantasi skulle jag svepa runt här i lägenheten, smutta på lite julmust, äta skummtomtar och ha på romantiska julfilmer i bakgrunden medan jag pyntade samt hinna med att baka lussekatter inför första adventfrukosten!
Nu blev det ju absolut inte alls så.....
Jag vaknade med småvärk i kroppen igår och kände att febern var på gång, men jag dissade den och började springa upp och ner för trapporna till förrådet ca 100 gånger för att få upp alla julsaker till lägenheten och när allt väl var uppe var det bara KAOS! Efter timmars slit med frossa och svett var jag klar med allt utom hallen som fortfarande ser ut som hej kom och hjälp mig... Jag tog slut och det blev filmkväll!
Idag vaknade jag av halsont och feber. Kändes inge vidare med tanke på att jag skulle till Sundsvall och sjunga på dop. När jag såg vädret gick jag sönder lite i hjärtat, men jag gav mig ut i trafiken och det tog ca 1,5 timme till Sundsvall på helspänn. Jättebra när man är krasslig, verkligen. Sångerna klarades bra hoppas jag.... Hemresan var ännu värre och nu sitter jag här.... suck....
Vi skulle egentligen på middag hos svärföräldrarna, men ut på vägen i detta väder igen? Nej tack, plus att jag inte känner mig så överdrivet pigg och har jobb imorgon som jag måste vara kry inför.
 
I min värld hade jag tänkt att första advent frukosten imorgon skulle vara god smörgås, varmchoklad, lussekatt och garnerad pepparkakshjärta till min älskling plus att jag hade tänkt baka en överraskning till honom... Nu blir det inte så.... Dumma, dumma, dumma kropp........
Ugnen fungerar inte heller för den delen.........
 
buhuuuu
 
 

RSS 2.0