Nämen, man kanske ska bli pessimist på heltid...

Ni som läser min blogg vet ju hur mycket jag har sett fram emot att få fixa fint inför advent här hemma...
I min fantasi skulle jag svepa runt här i lägenheten, smutta på lite julmust, äta skummtomtar och ha på romantiska julfilmer i bakgrunden medan jag pyntade samt hinna med att baka lussekatter inför första adventfrukosten!
Nu blev det ju absolut inte alls så.....
Jag vaknade med småvärk i kroppen igår och kände att febern var på gång, men jag dissade den och började springa upp och ner för trapporna till förrådet ca 100 gånger för att få upp alla julsaker till lägenheten och när allt väl var uppe var det bara KAOS! Efter timmars slit med frossa och svett var jag klar med allt utom hallen som fortfarande ser ut som hej kom och hjälp mig... Jag tog slut och det blev filmkväll!
Idag vaknade jag av halsont och feber. Kändes inge vidare med tanke på att jag skulle till Sundsvall och sjunga på dop. När jag såg vädret gick jag sönder lite i hjärtat, men jag gav mig ut i trafiken och det tog ca 1,5 timme till Sundsvall på helspänn. Jättebra när man är krasslig, verkligen. Sångerna klarades bra hoppas jag.... Hemresan var ännu värre och nu sitter jag här.... suck....
Vi skulle egentligen på middag hos svärföräldrarna, men ut på vägen i detta väder igen? Nej tack, plus att jag inte känner mig så överdrivet pigg och har jobb imorgon som jag måste vara kry inför.
 
I min värld hade jag tänkt att första advent frukosten imorgon skulle vara god smörgås, varmchoklad, lussekatt och garnerad pepparkakshjärta till min älskling plus att jag hade tänkt baka en överraskning till honom... Nu blir det inte så.... Dumma, dumma, dumma kropp........
Ugnen fungerar inte heller för den delen.........
 
buhuuuu
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback