Jourhem

Publicerat: 2012-09-24 | 17:22:00 i Allmänt
Jag och Klas har ju kommit på (med hjälp av vänner) den perfekta saken att göra när man som vi är van att ha katter kring sig, men vägrar ha innekatt (eftersom vi vill att de ska få vara ute och jaga osv) och då lider av kattabstinens! NÄMLIGEN att bli jourhem till Öbacka djurhem. Vi har haft två supersöta/mysiga/gulligull kattungar i tre veckor nu och detta är det bästa vi gjort. Eftersom de måste vara i karantän i tre veckor och absolut inte får vara utomhus är det ju perfekt att de kan bo hos oss under den tiden, särskilt med tanke på hur fullt det är på djurhemmet nu när alla "sommarkatter" kommer dit! Alltså, helt seriöst! HUR fungerar människor som tar sig an en gullig kattunge under sommaren och sedan bara lämnar den till sitt öde?! Jag blir så grymt arg när jag tänker på det och det gör ont i mig när jag ser eller sitter och myser med kattungarna och kommer på att dessa förmodligen blivit övergivna! FY FY FY säger jag bara och jag HOPPAS verkligen folk börjar tänka efter innan man tar sig an ett djur!
 
 
Små sötisarna som på onsdag kommer att flytta ifrån oss till nya hem. Det kommer helt seriöst göra ont i mitt hjärta när jag säger hejdå till dem och jag hoppas att båda två hamnar i fina hem där de får vara utekatter och njuta! Vi kommer få nya katter på en gång som ska bo hos oss i ca tre veckor och förhoppningsvis kommer det göra det lite lättare att säga hejdå, men jag tvivlar på det.
 
Iaf, det jag vill få sagt är att om du älskar katter, men inte har någon katt (kanske av samma anledning som oss) så bli jourhem! Man gör en viktig insats till de stackars övergivna katterna samtidigt som man botar sin kattabstinens. Helt underbart (förutom själva hejdå:et, men som jourhem har man första tjing på katterna) :)

Självförtroendeparfym

Publicerat: 2012-09-24 | 05:46:00 i Allmänt
Den här parfymen (Sarah Jessica Parker Covet pure bloom) köpte mamma i present till mig när jag hade kommit med i Körslaget. Att komma med där var väldigt stort för mig och det hela gav mig under resans gång bättre självförtroende. Jag blev även inspirerad till hur jag vill vara som körledare och vad jag vill lära mina körsångare. Jag förknippar såklart hela den tiden men den här parfymen och jag måste alltid ha den hemma så jag kan spruta på mig lite när självförtroendet behöver en extra knuff (älskar doften så jag använder den oftare än så, men ändå) :) Eftersom jag förknippar denna doft med allt som är bra, kommer jag med största sannolikhet använda den på vår bröllopsdag :)
Uppe med tuppen minst sagt då sambon gett sig iväg till stockholm över dagen. Jag ska nog prova att sova lite till innan det bär iväg på jobb och synundersökning!!! ojojoj

Bröllop!

Publicerat: 2012-09-17 | 23:05:52 i Allmänt
Ja nu ni! Nu ska detta bli till en liten bröllopsblogg!
Jag är så himla less på i stort sett precis allt annat i övrigt just nu, så i ett försök att hålla mina tankar betydligt mer positiva ska jag fokusera ännu mer på bröllopsplaneringen!
 
Vi har bestämt tema för vårt bröllop (var egentligen ganska längesedan). Det kommer vara björk, ljuslila syrén och liljekonvanljer, vilket borde vara perfekt när man gifter sig i början av juni :)
 
Till min stora glädje har det kommit några nya bröllopstidningar nu och jag tror att jag har hittat mina brudskor. Jag har absolut ingen lust att ha klackar för då kommer jag känna mig som en flaggstång och om benen blir lite skakiga i kyrkan vill jag inte stå där och vingla pga nervositet, såååå ballerinaskor är grejen!
 
 
                                               Hittade dessa på www. have2have.se och jag tycker då själv att de skriker SANNA! Dessa står alltså överst på mina önskelista gällande julklappar denna ju (Pappa om du läser detta har jag storlek 36)l! :)
Det gäller ju att börja med den listan i tid ;) OCH när jag ändå är i gång kan jag ju passa på att önska mig överflöd av ljuslila och vita ballonger, gärna även hjärtformade vita (har jag sett någonstans) och blockljus (i mängder) som ser ut som björkstammar. De brukar finnas på lagerhaus. Något annat som jag också önskar i överflöd är vita lakan. Alltså helt vanliga enkla vita lakan som finns på IKEA för ca 15 kr tror jag! :)
Ja just det! Jag önskar mig även MÅNGA glasflaskor med sån där gammeldags specialkork på som man liksom spänner fast (ingen aning om vad det heter). :)
Men ja, allt som är ljuslila, björkigt och vitt och fint/romantiskt önskar jag mig denna jul :)
 
Det får vara allt för idag! Ute i så här god tid har jag då aldrig varit med en önskelista tidigare :P
 

RSS 2.0