Det här med dieten...

Alltså, nu när det blev examensfest, student, födelsedag och sommar blev det genast mycket mer besvärligt med denna diet. Det bakas ju ganska mycket till sådanna typer av kalas och jag älskar ju själv att baka. Tänkte att jag skulle unna mig att strunta i dieten helt och hållet på examensfesten, vilket jag gjorde och det kändes ändå okej i kroppen. Sedan blev det ju massa fika över och då blir det ju svårt att tacka nej till det dagen därpå osv... FRUSTRERANDE! På studentfirande åt jag nog både laktos och mjöl. Inte särskilt bra för mig för jag blev väldigt trött av det kände jag då... Igår på min födelsedag hade jag en laktosfri tårta och en laktosfri smörgåstårta. Det fanns lite mjöl i dem tyvärr och såklart socker.
Jag har känt mig på grymt dåligt humör ett tag nu utan att fatta varför, men nu kom jag på det! Jag blir på dåligt humör av socker. Om det är för att det känns som att jag sviker mig själv när jag ändå har kämpat från att bli sockerfri under sex veckor och sedan äter ändå för att "unna mig" och då förstör allt för mig själv? Det vet jag inte, men det drar lite åt det hållet... Jag har nog sömnbrist också så jag ska sova lite nu innan jobb ikväll.

I vilket fall somhelst så blev jag jätteinspirerad av en kommentar nu på ett av mina blogginlägg gällande dieten så allt med socker som fanns i mitt kylskåp nu efter födelsedagsfirandet åkte direkt ner i soporna. Socker är livsfarligt och jag ska återgå till att undvika läsk och kakor med mera. Kan tänka mig att unna mig någon enstaka gång ibland vid kalas eller så, men annars får frukt, vatten och bär duga bra! Kommer fortsätta med laktosfria produkter och glutenfritt också så gott det går! Men det är besvärligt att äta laktos, gluten och sockerfritt på samma gång. Känner mig grymt besvärlig när man blir bortbjuden på middag och gillar inte att måsta tala om att jag kan inte äta det där och det där. Men dieten är betydligt snällare nu. Nu får jag faktiskt äta allt utom fläsk, paprika, avokado, citrusfrukter, laktos, gluten och socker.

Jag glömde lägga upp en bild igår så här kommer den :) Fick träffa en valp efter studentfesten! :)

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ himla söt! Nu är jag sugen på att skaffa hund igen, men jag vill att de ska vara så där små hela tiden :) Mina hundplaner kommer dock bara att finnas som en dröm ett bra tag tid. Jag skulle aldrig hinna med det som det är just nu plus att en viss annan person inte är så där överdrivet sugen :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Heja Sanna friskt humör! Sommaren är ljuvlig.

2011-06-12 @ 14:24:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback